Spring til indhold

Situationsspil

Sæt jeres udfordringer i scene!

Vi skriver små dilemmaspil ud fra jeres udfordringer. Disse dilemmaspil modereres af en af vores professionelle moderatorer. Med udgangspunk i teknikkerne bag forumteater, sættes jeres organisations udfordringer på spidsen. Altid med et glimt i øjet og uden at udstille enkelte medarbejdere. Læs hvad en af vores kunder har fået ud af det herunder.

 

Sikke en oplevelse

Som alle andre skoler har vi gennem årene haft mange spændende og kompetente oplægsholdere til at berige vores medarbejdere. Det har ganske afgjort været lærerigt og løftet vores kompetencer.

 

Men på et tidspunkt trænger man til at gøre noget andet. Det behøver altså ikke at være mindre kompetent eller mere useriøst, hvis man krydrer et seriøst budskab med humor. Derfor var det faktisk en nem beslutning at kontakte Kosmonauterne. Og det fortrød vi bestemt ikke.

 

Vi havde på forhånd bedt vores pædagoger i børnehaven og SFO samt lærerne i skoledelen om at udfærdige fire dilemmaer, som de havde mødt i deres dagligdag. Dem sendte vi til Kosmonauterne, som efterfølgende holdt et møde med os for at få sat nogle flere ord på det fremsendte.

 

Da vi afviklede vores pædagogiske dag, var Kosmonauterne klar til at udfordre os og vores dilemmaer. Det var helt igennem en fantastisk og vanvittig morsom oplevelse. Personalets dilemmaer blev på fremragende vis ekstrapoleret, så humoren hjalp os til at se tingene på en anden og nok mere nuanceret måde.

 

Men det bedste er faktisk tiden efter besøget. Personalet vender gentagne gange tilbage til oplevelsen, griner og får samtidig en seriøs samtale om det dilemma, som havde været under kærlig behandling.

 

Jeg tror simpelthen ikke, at nogle af mine medarbejdere nogensinde vil glemme Tue!

 

Tak for oplevelsen

 

Venlig hilsen

 

Lars Bendix

Skoleleder

Sct. Albani Skole og Musikalsk Børnehave

Hvad er Forumteater:

Forumteater er små situationsspil der påvirkes af både publikum, moderator og skuespillerne selv. Ud fra små dilemmafyldte skuespil diskuterer publikum nye handlemåder og får dem afprøvet af skuespillerne i realtid. 

På den måde kan I få et blik på jer selv udefra. 

Vores tilgang er faglig, funderet og med fokus på humoren. vi tror på at viden forankres bedre når den bliver fulgt op af et godt grin.

Så send en forespørgsel hvis du er nysgerrig på hvad vi kan gøre for jeres organisation.